Õppejõud Brit

 

Täna tutvustame teile meie sotsiaalmeedia eriala lektorit Brit Mesipuud. Sotsiaalmeedia õppejõule kohaselt on tema töised tegemised kuhjaga põnevust täis. Loe lähemalt, millega täpsemalt Brit meil ja mujal tegeleb.

Oled Majanduskoolis sotsiaalmeedia eriala õppejõud, mida täpsemalt õpetad?

Aitasin uue õppekava kokkupanekul ja seega sai sinna sisse pikitud mitu minu lemmikteemat. Kuigi valdkondi, millest rääkida võiks, on palju, jäin vaid sisuturunduse juurde. Põhjus lihtne – elan tegelikult Tartus.

Mis sulle õpetamise juures kõige rohkem meeldib, mida tooksid esile?

Kui aus olla, siis esinemine ei ole mul veres. Kartsin kuni magistritöö kaitsmiseni avalikku esinemist meeletult. Kaalusin isegi kaitsmisele mitte minemist. Nüüd aga, mil (arvan, et) tean, millest räägin, olen sellest üle saanud. Kuna õpetaja amet on mulle uus, saan rääkida koolituste põhjal. Naudin neid koolitusi, kus kohale tulnud kuulajad on teadmishimulised ja esitavad rohkelt küsimusi. Kui on kohe silmist näha, et nad ei tulnud vaid kohaloleku linnukest saama. Eriti head meelt teeb see, kui mitu kuud hiljem võetakse veel ühendust ja tänatakse või kui siit-sealt kuuled, et koolitusel käinud inimene on rääkinud sellest positiivses võtmes.

Kas sulle meenub mõni huvitav või naljakas seik oma loengutest?

Ükskord pidin ise ühes Eesti väikelinnas vastu võtma õpilased ja avama klassiruumi. Küsides organiseerijalt, et kust ma ruumi võtme leian, vastas ta: „Võti on mati all“ ? Sellest ka fotojäädvustus:instagram.com/p/Bfnj1UPBhWX/?taken-by=milosreklaam.

Oled ka ise ettevõtja, millega tegeled ning kas oma äris kogetu jõuab kuidagi ka sinu õpilasteni?

Igapäevaselt tegelen turunduse teemaliste artiklite kirjutamise ning teistele ettevõtetele kodulehele ja sotsiaalmeediasse õigete sõnade ritta panemisega. Samuti võib leida mind nii lava pealt kui lava tagant ise koolitustel ja konverentsidel esinedes, või neid korraldades. Jagan alati õpilastele infot sellest, mida olen ise läbi proovinud, mis on töötanud, mis mitte. Kuna haldan väga erinevate ettevõtete sotsiaalmeediakontosid, saan näiteid tuua alates tööriistadest ja autodest, lõpetades ilusalongide ja laste toitudega.

Kelleks unistasid lapsena saada?

Poemüüjaks. Olin veendunud, et müüjad saavad kogu kaupa tasuta koju kaasa võtta.

Loodame, et Britil jagub ikka ja jälle häid mõtteid ja põnevaid seiku, mida oma õpilastega jagada — koos kasutaja(te)ga Milos reklaamitööd.