1. Märts 2021

Kutsume üles esitama oma praktikajuhendajaid tunnustamiseks!

Praktikaettevõtete poolt antud tagasisidest selgub, et Tallinna Majanduskooli praktikandid on positiivse suhtumisega, initsiatiivikad, aktiivsed, motiveeritud, iseseisvad oma tööülesannete täitmisel ning kiire taibu ja õppimisvõimega ka uudsetes olukordades. Harvad pole juhud, kus praktikante oodatakse tagasi järgmise praktika ajaks.

Praktikaettevõtted, kus Tallinna Majanduskooli õppijad eelmisel õppeaastal kõige enam praktikal käisid on:

ABB – praktikakohaks märgitud 26 korral (enamasti raamatupidajad, aga ka ostu- ja hankespetsialist, sekretär, personalispetsialist ja turundusspetsialist)
Telia Eesti – 7 korral
SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla – 7 korral
Tallink – 6 korral

Soovime tunnustada ja tänada praktikaettevõtetes ja –organisatsioonides töötavaid praktikajuhendajaid, kes on panustanud praktikaperioodil meie õppijate juhendamisse oodatust enam ning on neid innustanud ja inspireerinud saamaks heast suurepäraseks.

Selleks kutsume õppijaid üles esitama oma silmapaistvaid praktikajuhendajaid tunnustamiseks!

Hea õppija, kui oled alles praktikat läbimas või oled eelnevatel aastatel käinud praktikal ning leiad, et Sinu ettevõttepoolne praktikajuhendaja vääriks tehtud töö eest tunnustust, anna meile palun temast teada ja täida ankeet juba täna! Tunnustamiseks võib esitada ka mitu praktikajuhendajat.

Kandidaatide esitamise tähtaeg on 31. mai 2021.

Esitatud praktikajuhendajad on kutsutud septembri alguses toimuvale praktikajuhendajate tänusündmusele, kuhu oled ka Sina oodatud!

Tunnusta oma praktikajuhendajat antud panuse eest Sinu karjäärikujundusse!