14. Aprill 2023

TMK EXPO: “It’s all about connections”  

Tallinna Majanduskool kutsub 19. mail 2023 osalema esmakordselt toimuval TMK EXPO-l. See on päev täis uusi teadmisi, praktilisi oskusi, kasulikke kontakte ja põnevaid kohtumisi! TMK EXPO-l osalemine on kõigile tasuta.

TMK EXPO idee sai idanema pandud juba aasta tagasi, kui käsil oli Tallinna Majanduskooli 115. juubelipeo pidustuste korraldamine. Ühtäkki hakkasid korraldustiimiga ühendust võtma kooli vilistlased ja õpilased sooviga tutvustada juubeliürituste käigus oma tegemisi ning tabasimegi end mõttelt, et meie kogukonnas on nii palju edukaid ja ettevõtlikke inimesi, kes toimetavad oma professionaalses elus väga erinevates rollides. TMK õpilaste, vilistlaste ja õpetajate rollide paljususes peitub väga suur ressurss, kuivõrd tööandja jaoks võib majanduskooli inimeste hulgas peituda otsitud töötaja, töötaja jaoks tööandja, praktikant võiks leida praktikaettevõtte ja uus äge projekt koostööpartnereid. Ja arvestades seda, et majanduskooli kogukonna suurust mõõdame kümnetes tuhandetes, siis on viimane aeg see sotsiaalne kapital aktiveerida ning panna majanduskooli inimeste heaks tööle!

Loe kõigest juba täpsemalt sündmuste kodulehelt.

TMK EXPO-l on meil see suurepärane võimalus avada majanduskooli väärtust ja võimalusi sootuks uues vaates!

Kuivõrd Tallinna Majanduskool soovib olla oma õppijaile mitte ühekordseks koolivalikuks, vaid elukestva õppe partneriks, siis TMK EXPO-l tutvustame ka erinevaid õppimisvõimalusi Tallinna Majanduskoolis, sh uusi paindlikke õpiteid.

19. mai saab olema üks põnev ja hariv päev, kuhu kutsume osalema nii õpilasi, õpetajaid, vilistlasi, praktikaettevõtteid, erialaliitude esindajaid, ülikoolide ja kutsekoolide esindajaid ning gümnaasiumilõpetajaid, kes on otsimas edasiõppimisvõimalusi.

Kooli fuajees on avatud ekspoala, kus külastajatel on võimalus tutvuda nii tööandjate poolt pakutavate töö- ja praktikavõimalustega, aga ka erinevaid tooteid ja teenuseid pakkuvate TMK õppijate, vilistlaste, õpetajate, ettevõtete ning organisatsioonidega.

Kooli aulas ehk TMK EXPO pealaval astuvad üles põnevad esinejad 30-minutiliste ettekannetega, mis vahelduvad erinevates kooli ruumides toimuvate töötubadega.

TMK EXPO päeva lõpetab legendaarne  TMK Hoovipidu, mille peaesinejaks on ansambel Smilers.

Hea TMK kogukonna liige/töömaailma esindaja/praegune ja tulevane koostööpartner – anna meile endast märku ja tule osale TMK EXPO-l, milleks on erinevaid võimalusi, näiteks:

  • enda pakutava teenuse või tootega, mida soovid ekspoalal külastajatele tutvustada
  • silmaringi avardavaid ettekandeid kuulates
  • töötubades osaledes
  • oma kontaktvõrgustikku kasvatades
  • erinevate õppimisvõimaluste ja tööpakkumistega tutvudes
  • gümnaasiumidele suunatud rikkaliku valikainete programmiga tutvudes

 TMK EXPO-l ootab külastajaid:

  • 15 eksponenti, kes tutvustavad oma teenuseid/tooteid
  • 5 põnevat ettekannet pealavalt
  • 5 töötuba

TMK EXPO uksed avatakse kell 09.30 ja esimeste ettekannete ning töötubadega teeme algust kell 10.00. Programm lõpeb kell 17.30, peale mida jätkub Tallinna Majanduskooli hoovis TMK Hoovipidu.

Töötubadesse registreerimine algab peatselt.

KUI SOOVID TULLA EKSPONENDIKS:

Palun registreeri ennast eksponendiks hiljemalt 15. mail. Võtame Sinuga detailide täpsustamiseks ühendust. Täpsustavate küsimustega TMK EXPO osas palun pöördu Tallinna Majanduskooli kogukonnajuhi poole aadressil karita.leppsoo@tmk.edu.ee.