1. Aprill 2023

Tallinna Majanduskool avab aasta pärast uue kogukonna heaolukeskuse

Tallinna Majanduskoolil on hea meel teatada, et meie koolis algavad aprillikuus suuremahulised renoveerimistööd, mille käigus ehitatakse kooli spordisaal ümber kaasaegseks heaolukeskuseks.

2024. aasta kevadel on plaanis avada uus ja kaasaegne spa keskus, mida saab kasutada kogukondlikult. Uus keskus on osa meie jõupingutustest pakkuda oma õpilastele veelgi meeldejäävamat koolikogemust ning ka kogukonna liikmetele kohta lõõgastumiseks ja sportimiseks.

On liikumise aasta ja tervislikele eluviisidele pööratakse iga päev rohkem rõhku. Ka Tallinna Majanduskooli töötajate kaasava eelarve ideekorje käigus toodi mitmel korral välja asjaolu, et koolil puudub oma saunakeskus, kus peale jõusaalis sportimist lõõgastuda või kus saaks korraldada kogukondlikke saunaõhtuid.

Uus spa keskus ehitatakse kooli spordisaali asemele ning selles saab olema kolm lõõgastusala, mis sobivad nii spordi- kui saunainimestele. Nautida saab nii ujumist pikas basseinis (25 m), lõõgastust 6 erinevas saunas ja sportimist jõusaalis.

TMK kogukonna spa keskuse loomine on hea näide ajast, kus koolid, organisatsioonid ja ettevõtted võtavad rolli kogukonna riiklike teenuste pakkujana. Meie soov on aidata inimestel teha lihtsaid valikuid tervislike eluviiside ja parema vaimse tervise suunas.

Kogukonna spa keskuse avamine pakub suurepärast võimalust ka kooli õpilastele praktikaks ja esmaste kogemuste saamiseks enne tööturule siirdumist osaledes näiteks heaolukeskuse administreerivates tegevustes, personali koolitamises ja klientide teenindamises.

Kuid spa keskuse ehitamine ei oleks võimalik ilma mitmete suuremeelsete ja abivalmis sponsorite abita, kes on suureks toeks selle projekti elluviimisel.

Siinkohal tahame tänada kõiki rahastajaid, kes meid kuulda võtsid ja andsid meile vajaliku toetuse uue spa keskuse ehitamiseks. Selle projekti suurimateks toetajateks olid Tallinna Majanduskooli vilistlaskonna liikmed. Oma panuse andsid ka mitmed organisatsioonid ja ettevõtted, kes tunnevad huvi kogukonna tervise ja heaolu vastu.

Tallinna Majanduskool on tänulik võimaluse eest pakkuda juba aasta pärast kogukonnale loodava teenuse kaudu olulist lisaväärtust.

Seniks aga, kuni heaolukeskus on valmimas, ootame kõiki kogukonna liikmeid osalema juba 19. mail toimuval legendaarsel TMK Hoovipeol! Võta kaaslane ühes ja soeta pilet juba täna!  

Pane tähele, et sündmusele on saadaval vaid 500 piletit!

 

Autor: Chat GPT

Toimetas: Karita Leppsoo